Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

OΛΜΕ: Εξώδικη διαμαρτυρία για τις υπερωρίες, Σάββατα και αργίες

Εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής Ιωαννη Κουμέντου κατέθεσε η ΟΛΜΕ αντιδρώντας στην πρόταση πρόταση υπερωριακής εργασίας Σάββατα και αργίες.

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε σχετικό έγγραφο εναντίον του κ. Κουμέντου, «προτάθηκε από τους Διευθυντές και έγινε αποδεκτό από εσάς να αναπληρωθούν οι απωλεσθείσες ώρες, λόγω καταλήψεων, με υπερωριακή απασχόληση συναδέλφων, υπερωριακή απασχόληση κατά τα Σάββατα ακόμη και κατά τις επίσημες αργίες, παρά τις αντιπροτάσεις συλλόγων διδασκόντων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και μαθητικών συμβουλίων».


«Διαμαρτυρόμαστε διότι μεταξύ των προτεινομένων εκ των σχετικών διατάξεων τρόπων αναπλήρωσης απωλεσθεισών διδακτικών ωρών, αφενός επιλέξατε τον έσχατο, και σας καλούμε: α) να αναφέρετε τις εγγεγραμμένες πιστώσεις εκ μέρους των οικείων φορέων για την ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας και β) να δεσμευθείτε για την άμεση έκδοση και πληρωμή ενταλμάτων πληρωμής των συναδέλφων που εργάσθηκαν υπερωριακά για την αναπλήρωση της διδακτέας ύλης», καταλήγουν οι καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: