Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΚΡΙΣΗ – ΑΔΙΕΞΟΔΑ & ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ plus (pasok +)


Τις προάλλες συνάντησα τον συνάδελφό μου Διευθυντή του 7ου Λυκείου
Που χάθηκες …μου λέει ούτε μια παρέμβασή σου δεν είδαμε στα «μέσα» . Τι σε πήρε από κάτω ο ιός των καιρών,…της  ανασφάλειας και κατάθλιψης. Δεν με αγγίζουν αυτά… όχι τόσο γιατί είμαι αναίσθητος ή υπερφίαλα αισιόδοξος αλλά  κυρίως μετά από ένα περιστατικό που συνέβη  πριν ένα περίπου μήνα όταν είχα πάει να επισκεφτώ τους γονείς μου στο χωριό εκεί κάπου στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου.
Ενώ  γεμάτος άγχος  εξηγούσα στον 84ετή πατέρα μου τα της κρίσης και τις μισθολογικές επιπτώσεις από αυτή… με μια αποστροφή του λόγου του  με αφήνει άναυδο … δεν έβρεξε καθόλου αυτό τον μήνα και έσπειρα λίγη «βρώμη» για τα «ζωντανά» και δεν ξέρω τι θα γίνει… Σάστισα σχεδόν ντράπηκα . Άνθρωποι που πέρασαν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωή τους με «κατοχή», φτώχεια και «ανέχεια» σε αυτή την ηλικία παραμένουν αισιόδοξοι και κυρίως δημιουργικοί και εμείς λίγο πριν τα πατώματα…
Η «απουσία» μου αγαπητέ μου Πρόεδρε(έτσι τον προσφωνώ συνήθως) οφείλεται κυρίως  στην αναμονή της 6ης Δόσης .
Είμαστε πλέον ένας Λαός εθισμένος στις πάσης φύσεως δόσεις , τι μεθαδόνες και κουραφέξαλλα…σκληρά και βάλε …άσε  που αν κάποιοι από  εμάς  που δοκίμασαν μικροί έστω από «στάση»… σε μια παρεξηγημένη εφηβεία …να ξανακυλήσουν  πάλι…Τι να πώ
Αμ τα άλλα χωνεύονται
Φαντάζεστε τον κ. Φίλιππο Πρωθυπουργό, εδώ σαν απλός Βουλευτής ήθελε να κάνει Δήμο το χωριό του πολύ θα το είχε νομίζετε να μεταφέρει την Πρωτεύουσα στην κατά άλλα συμπαθητική Καστοριά…και μη χειρότερα.
Μια Αγωνία την είχα θα μείνει Πολιτικός προϊστάμενός μας η κ. Άννα; αμέ τι άλλο… θα χάναμε το καλό της γούστο στα ταγέρ ..!!, αλλά την Περισσότερη πέρασα στο αν θα υπουργοποιηθεί ό «Μπουμπούκος» της κ.Ευγενίας.
Ευτυχώς την ψυχρολουσία από την μη συμμετοχή στην Κυβέρνηση του Αλέξη και της κ. Αλέκας την ξεπέρασα γρήγορα.
Και μέσα σε όλα αυτά νάσου και ο «δικός»  μας Θανάσης(Οικονόμου) με την παρέμβασή του για το μέλλον της Κεντροαριστεράς. Χαρά το κουράγιο τους αυτά τα παιδιά … αμέ τι άλλο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν μπορεί να τους αγγίξει η σκόνη του παρελθόντος. Πάντα υπάρχει χώρος για σύγχρονο προγραμματικό λόγο.
Για να δούμε τι θα δούμε
 Το ΣΑΒΒΑΤΟ  17 – 12 -2011 στο συνεδριακό κέντρο «φρόντζου-Πολιτεία» και ώρα 18:00
Βαγγέλης Θεοδώρου 
  Καθηγητής Πληροφορικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: