Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Θερμές Ευχαριστίες

Στην κοινωνική εκδήλωση αλληλεγγύης με κύριους οργανωτές τους μαθητές του 7ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων, η παρουσία και συμπαράσταση της αντιδημάρχου κας Τσίλη, προέδρου της Επιτροπής παιδείας  Ν. Ιωαννίνων, του αντιδημάρχου κ. Μπέγκα υπεύθυνου περιβαλλοντικών θεμάτων, του αντιδημάρχου κ. Τσουμάνη προέδρου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α, της Δ/νσης  Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων και του Δ/ντη της  κ. Τσατσαρώνη, των συμβούλων Οικονομικών και Φυσικών επιστημών, των πολλών Διευθυντών σχολικών μονάδων του Νομού μας , καθώς και των μαθητών και πλήθους συμπολιτών μας, με αγγελιοφόρους τους μαθητές  έδωσαν το μήνυμα για μια κοινωνία Αξιών-συνεργασίας σε καιρούς γενικευμένης κρίσης.
 Η κοινωνική αλληλεγγύη φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Υπουργείου Παιδείας, γιατί μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η απραξία και παντελής  απουσία της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης  Ηπείρου και των «συμβούλων» Παιδαγωγικής Καθοδήγησης.
Η Δ/νση του 7ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που γέμισαν ασφυκτικά το βράδυ της Κυριακής 16/6 και Δευτέρας 17/6 την αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, και τίμησαν με την παρουσία τους το Σχολείο μας και ιδιαίτερα την προσπάθεια των μαθητών ( Θεατρική Ομάδα), συμβάλλοντας παράλληλα με την προσφορά ρούχων – τροφίμων και φαρμάκων, να γίνει πράξη ο σκοπός της εκδήλωσης , δηλαδή η ενίσχυση του «Καφενείου Αλληλεγγύης» του Δήμου Ιωαννιτών.
Συγχαίρει τους μαθητές όχι μόνο για την Επαγγελματική –θεατρική παρουσία τους αλλά και για το πνεύμα αλληλεγγύης των που μας γεμίζει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: